sábado, 29 de junio de 2013

Concretem la nostra història

La nostra companys Felisa, va coincidir amb el nostre professor fora d’horari lectiu i va aprofitar per notificar-li que ja teníem una historia nova. Li va contar però només l’essència ja que no la teníem apurada del tot, tanmateix, semblava que la idea li havia agradat.

Quan na Felisa ens va avisar el cap de setmana, totes varem coincidir en quedar abans dels dimarts on veuríem el nostre professor per concretar més la historia i presentar-la com toca per intentar seduir-lo completament.

Vàrem continuar treballant amb la idea principal del rapte del Sol, a primera vista pot semblar senzill però ens varen sorgir molts problemes només amb aquesta qüestió:

-          On el pengem?
-          Com el pengem?
-          Què farà de Sol? L’hem de construir?
-          On l’amaguem?

Entre d’altres aquestes eren els primers problemes que es varen ajuntar amb el tema de la llum negra:

-          Podrem encendre i apagar les llums negres durant l’actuació?
-          En cas contrari... Com farem per que el món dels humans no s’ilumini i els dels monstres sí?

Després de possibles solucions varem aconseguir organitzar-nos fent un esborrany de dibuix d’escena per escena. D’aquesta manera resultaria més senzill anar visualitzant i concretant allò que la història ens demanava.

Aquest va ser el resultat final d’aquell dia:

Imatge de realització pròpia

Com vegeu, varem introduir el personatge del gos com a element transitiu entre els dos móns i, finalment, varem pensar en crear uns escenaris dobles, de les dues cares i que es poguessin girar sobre ells mateixos per fer un canvi d’escena ràpid. El món dels humans no brillaria i el món dels monstres sí perquè estarien pintats amb pintura especial.

Com es pot veure en aquest dibuix, na Zineb i Antònia que eren les nenes amb els seu gos, na Felisa, entrarien al món dels monstres en busca del Sol que s’havien emportat uns monstres. Poc a poc anàvem especificant el que anava passant però, com vegeu, encara eren uns esborranys per orientar-nos.
També varem decidir que el ca, arribats al món dels monstres donat per la màgia de l’entorn s’aixecava en dues potes i començava a parlar.

Fisn al  moment tenim un document on més o menys hem recollit els trets principals de la nostra història i amb aquest intentarem explicar-nos el millor possible al nostre professor ja que encara tenim moltes idees volant pel cap i estem ansioses per avançar més i més.

No és una gran redacció, repeteix, aquest va ser un document que vaig fer a la nit per ajustar les nostres idees.

Encara no teníem el final ni els personatges repartits però ens donàvem per satisfetes perquè ja teníem una història que ens agradava i ens il·lusionava per presentar al mestre. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario