sábado, 29 de junio de 2013

Els dijous d’escenografia

El mateix dia que varem acabar les nostres cançons, per la tarda, ens tocava la classe de la nostra mestra Carmen, que ens ajuda amb l’escenografia i el vestuari.

Aquell dia totes varem portar alguns materials que havíem seleccionat d’altres dies. Nerea havia portat dues samarretes XXL fluorescents i filferro, Sol havia portat materials dispars i mentre la directora de vestuari, Maria, arribava amb moltes caixes de cartró amb els seu cotxe.

Començant amb la directora de lletra, Nerea, varem agafar els seus materials i la fitxa del seu esborrany. Volia una panxa que li fes un monstre ben gras i per això va portar filferro però no sabia molt bé com enganxar-li, li vaig donar una idea: obrir la costura de davall i introduir filferro per fer un cercle. Després pels pantalons li vaig suggerir que fiqués les cames pels braços de la samarreta. El que es tracta és de fer-ho el més senzill possible.

Imatge pròpia: La nostra monstruosa Nerea.
Amb el cartró començaven a prendre forma el nostre decorat del món humà, ja que aquest era el més senzill d’imaginar. Volíem una història situada a les afores d’un poble rural, per tant, el primer que hem de fer són arbres, flors, herbes, algun núvol, etc.

Jo anava dibuixant al cartró, la resta retallava per poder recobrir-lo amb una cola especial que donaria resistència i duresa als decorats.

Les flors i les herbes no necessiten massa reforç però el nostre arbre necessitava guanyar pes per poder estar dret i recte per això li varem donar rugositat amb xurros fets de fulls de paper de diari enrotllats. 
Tot va quedar enllestit i estès per a eixugar-se i pintar amb pintura tradicional acrilica el proper dijous!

No hay comentarios:

Publicar un comentario